Delelő lovastanya

facebook

A sport mára az egészség megőrzésének fontos eszközévé, és a szabadidő ésszerű eltöltésének egyik módjává vált. A testmozgás hiánya egyik legfőbb oka a vegetatív zavaroknak, a tartáshibáknak, valamint ezek következményeinek és számtalan testi-lelki megbetegedésnek.

A lovassport minden más sportágnál inkább természetközeliséget és természetélményt nyújt. A legtöbb embert, aki lovagolni kezd nem a versenyzési becsvágy motiválja, hanem a lóhoz, mint élőlényhez való érzelmi vonzódás.

A lóval való sport egyúttal életforma is, ami gyermekkortól késő öregségig gyakorolható. A lóval való foglalkozásnak nagy a nevelőértéke, ami jótékony hatású a személyiség fejlődésére és ezzel az általános életvitelre. A lovassportot űző ember felelőssége jóval nagyobb.

A lovaglás tanulása egy életen keresztül tartó tanulási folyamat, amelyben az elméleti tudás birtokában, a lovaglás gyakorlása által tapasztalja meg a lovas a lovaglás élményét.

Lovastanyánk Budapesttől 25 km-re lévő Erdőkertesen található, Veresegyház és Őrbottyán határában.

Mi, akik nap, mint nap lovak közelében vagyunk, úgy érezzük, hogy a stresszel teli, rohanó világban a lovaglás egyfajta visszautat jelent a természethez. E kellemes sport fontos szerepet tölthet be az egészségmegőrzésben. Erre alapozva szeretettel várunk mindenkit, aki a lovak, a lovaglás iránt érdeklődik.

Célunk, hogy minél több ember élje át azt a csodálatos élményt, amit a lovas sport nyújtani tud, és akik eddig csak barátkoztak vagy csak most ismerkednek a lovakkal, azok mindennap találkozhassanak e csodás négylábúakkal.

A tanyán a legfiatalabbaktól a legidősebb korosztályig mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő programot. Kezdőket, profikat, egyéneket és csoportokat egyaránt szívesen fogadunk. A kisgyermekek pedig a mini játszótéren és a póni simogatóban biztosan találnak kedvükre való elfoglaltságot. Tanyánkon lovak bértartására is lehetőség van.

Meghitt, kellemes és családias környezetben várjuk a tanítási szünetekben is a gyerekeket és felnőtteket lovastáborainkba 2008 óta folyamatosan.

A tanya előzetes bejelentkezés alapján bármikor látogatható.

2009 © Delelő lovastanya & Tailor style béreljen honlapot