Delelő lovastanya

facebook

A sport mára az egészség megőrzésének fontos eszközévé, és a szabadidő ésszerű eltöltésének egyik módjává vált. A testmozgás hiánya egyik legfőbb oka a vegetatív zavaroknak, a tartáshibáknak, valamint ezek következményeinek és számtalan testi-lelki megbetegedésnek.

A lovassport minden más sportágnál inkább természetközelíséget és természetélményt nyújt. A legtöbb embert, aki lovagolni kezd nem a versenyzési becsvágy motiválja, hanem a lóhoz, mint élőlényhez való érzelmi vonzódás.

A lóval való sport egyúttal életforma is, ami gyermekkortól késő öregségig gyakorolható. A lóval való foglalkozásnak nagy a nevelőértéke, ami jótékony hatású a személyiség fejlődésére és ezzel az általános életvitelre. A lovassportot űző ember felelőssége jóval nagyobb.

Lovastanyánk Budapesttől 25 km-re lévő Erdőkertesen található, Veresegyház és Őrbottyán határában.

Mi, akik nap, mint nap lovak közelében vagyunk, úgy érezzük, hogy a stresszel teli, rohanó világban a lovaglás egyfajta visszautat jelent a természethez. E kellemes sport fontos szerepet tölthet be az egészségmegőrzésben. Erre alapozva szeretettel várunk mindenkit, aki a lovak, a lovaglás iránt érdeklődik.

Célunk, hogy minél több ember élje át azt a csodálatos élményt, amit a lovas sport nyújtani tud, és akik eddig csak barátkoztak vagy csak most ismerkednek a lovakkal, azok mindennap találkozhassanak e csodás négylábúakkal.

A tanyán a legfiatalabbaktól a legidősebb korosztályig mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő programot. Kezdőket, profikat, egyéneket és csoportokat egyaránt szívesen fogadunk. A kisgyermekek pedig a mini játszótéren és a póni simogatóban biztosan találnak kedvükre való elfoglaltságot. Tanyánkon lovak bértartására is lehetőség van. Aki úgy gondolja, hogy csak lazítani szeretne, vagy hozzátartózóját elkísérni egy jó terepen, az lovaskocsin megteheti azt is.

Meghitt, kellemes és családias környezetben várjuk a tanítási szünetekben is a gyerekeket és felnőtteket lovastáborainkba.

A tanya előzetes bejelentkezés alapján bármikor látogatható.

2009 © Delelő lovastanya & Tailor style béreljen honlapot