Delelő lovastanya

facebook

DOG POWER KUTYAISKOLA

Üdvözlök Mindenkit!

Poszpischil Péter vagyok, a kutyaiskola kiképzés vezetője. 1974-ben születtem, a kutyák iránti vonzalom már elég korán kialakult bennem, konkrétan édesapám barátjánál tett látogatás során sikerült első lépéseimet megtennem, egy németjuhász kutya nyakörvébe kapaszkodva.

Kisiskolás éveimet lakótelepi kulcsos gyerekként éltem, így az első gyakorlati lépteimet felváltotta az elméleti tudásvágy. Saját kutyám nem lévén igyekeztem elolvasni az akkor elérhető valamennyi szakkönyvet. Szinák-Veres, Dr. Kovács Zsolt írásai meghatározóak voltak az életemre. No és persze Szamos Rudolf Kántor könyvei….!!!

Olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy a fent említett szerzőkkel, a Kántor könyvek Csupatiával személyes élmények kötöttek össze később…!

1996-ban sikerült megvásárolnom első dobermann fajtájú kutyámat, ezzel a fajta szerelmesévé váltam, és még ebben az évben sikeresen elvégeztem egy kiképzés vezetői tanfolyamot.

A tanfolyam vezetője az a Dr. Kovács Zsolt nyugalmazott rendőr ezredes, kynológus, a Dunakeszi kutyakiképző Központ Főállatorvosa, a Komondor kommandó kutyás egységének kiképzője volt, akinek művein felnőttem. Hatalmas élmény volt Tőle tanulni!!!

Szombathelyi kötődésem, - itt születtem, és kisebb megszakításokkal itt éltem 40 éves koromig,- lehetővé tette, hogy megismerjem Kunhegyesi Tibor babérkoszorús mesterkiképző Urat, az Universum kutyaiskola vezetőjét. Rengeteget köszönhetek Neki, tudása, nézete a kutyák világáról példa értékű. Megtisztelt azzal, hogy bemutatott tanító mesterének…!!!

A mester nem volt más, mint Tóth Tibor nyugalmazott rendőr alhadnagy!!!

…bizony, a legendás nyomozó kutya, Kántor vezetője: A CSUPATI!!!

Rengeteget tanultam Tőle, nyomot fektettünk a közel 70 éves Tibi bával, egy pohár bor mellett mesélt a régi időkről, Kántorról, a kutyáról…

Ő tanított meg a képzés legfontosabb alapjaira, a kitartásra, alázatra, türelemre….

„Egyet jegyezz meg Öcsi! Rengeteget kell még tanulnod ahhoz, hogy rájöjj, semmit nem tudsz !!!”

… nagy igazság!

Életem meghatározó élménye volt, az említett szakemberektől tanulni, élvezni a bizalmukat, barátságukat!

Ők a KUTYÁT tanították… nem trükköket, fortélyokat, az ültetés, fektetés tanításának módszerét, magát azt a csodálatos élőlényt ismertették meg velem, ami az óta is az életem, a KUTYÁT!!!

KÖSZÖNÖM!

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a hobbim a munkám is egyben. A rendvédelem területén dolgozom, szolgálati kutyavezetőkkel, kutyákkal, mint a kutyás egység vezetője.

Szolgálati kutyavezetőként az alábbi eredményeket értem el:

A kutyaiskola Szolgálati kutyás csapatának trénereként számtalan helyezés, különdíj, bajnoki cím bizonyítja, hogy jó úton haladunk.

ISKOLA

Iskolánk a Börzsönyi Kereső-Kutató Egyesület égisze alatt, a Delelő Lovas SE aktív együttműködésével folytatja tevékenységét.

Tevékenységi körök:

Iskolánk jelenleg az alábbi helyszíneken tart foglalkozásokat:

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Delelő lovastanya Delelő lovastanya Delelő lovastanya Delelő lovastanya Delelő lovastanya Delelő lovastanya Delelő lovastanya Delelő lovastanya

2009 © Delelő lovastanya & Tailor style béreljen honlapot